HTML

mert anyának lenni jó

Hétköznapi problémák érdekelnek, a gyerekneveléstől kezdve az óvodákon és iskolákon át egészen odáig hogy hol és mit érdemes vásárolni a csemetének.

Írj nekünk!

Várjuk tőletek a legkülönfélébb történeteket, kérdéseket, aggodalmakat, ami veletek vagy gyereketekkel megesett. A történeteket közzétesszük, a kérdésekre pedig igyekszünk megtalálni a képességeinkből kitellő legjobb választ. anyaklub@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Online

2 gyerekkel beszorulva a lakásba

2009.10.18. 10:42 Anyafej

Kint iszonyat orkán süvít, a tuják vége a földet nyaldossa, az eső meg csak kopog a tetőn. Siralmas minden odakint, mi meg itt bent a lakásban. Igaz, nem egy garzonban lakunk, de 1 hét alatt már kezdtem azt hinni ez mégiscsak 30m2. A gyerekek ( 1 és 2 éves ) már az összes játékukkal játszottak , kipakolták, bepakolták. Összevesztek, kibékültek. ÉS már vagy ezredszer tették fel a kérdést: „mikoj medünk a játszótéjje máj????” A lakás romokban a háztartás sehol, az összes időm a fegyelmezéssel megy el, mert már senki nem bír magával. Nem esznek igazán, de legfőképp nem alszanak. DE miért is aludnának, ha egyszer nem fáradtak. Merthogy a gyereknek mozgás kell és hiába futja le 500-szor azt a 10 métert a szoba és a konyha között az azért mégsem 2 óra a szabad levegőn. És akkor itt jön az okos kérdés: miért nem megyek el a 1.nagyihoz?-mert épp elutazott 2.játszóházba?-mert ami elérhető közelben van azt épp átalakítják (nyitás Novemberben-de akkor majd úgyis jó idő lesz) 3.barátokhoz?-mert épp nem hívtak meg. Nem egyszerű, mert ebédre itthon kéne lenni, a világvégére mégsem mehetünk. De akkor meg mi legyen?

2 komment

Címkék: gyerek anya baba nevelés játszóház

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr321457519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monthy 2009.10.19. 11:26:07

Az állatkert jó program, ki is fáradnak tőle.

JanetKing 2009.10.19. 13:28:40

Ha van a közelben olyan áruház, ahol van játszósarok, oda el lehet sétálni, vagy Bp-en Természettudományi Múzuem, Közlekedési Múzuem lekötheti a kicsiket.
süti beállítások módosítása