HTML

mert anyának lenni jó

Hétköznapi problémák érdekelnek, a gyerekneveléstől kezdve az óvodákon és iskolákon át egészen odáig hogy hol és mit érdemes vásárolni a csemetének.

Írj nekünk!

Várjuk tőletek a legkülönfélébb történeteket, kérdéseket, aggodalmakat, ami veletek vagy gyereketekkel megesett. A történeteket közzétesszük, a kérdésekre pedig igyekszünk megtalálni a képességeinkből kitellő legjobb választ. anyaklub@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Online

Kinyírom a tanító nénit !!!

2015.10.20. 10:22 Anyafej

Elegem van ebből a dilettáns, lekezelő sítulsból. Ebből az én vagyok a császár itt én hozom a szabályokat játszmából ! Kiborított az alsós tanítő nénink, immáron nem először.

A drága nyanya tanítja az írást, olvasást, éneket és némi tesit. Már az is hallatlan, hogy második osztályban nincs semmilyen "piros pont", matrica vagy nyomda, amit a jól teljesítésért lehet kapni. Semmilyen pozitív ösztönző eszközt nem alkalmaz a nyanya, csak negatívat. Na abból meg a lehető legrosszabbat: félelmet keltőt. Nevezzük nevén a dolgot: leégeti a hibázót az osztály előtt  vagy kitépi a csúnya írást a gyerek füzetéből !!!

Az osztály javítsa ki XY.-t felszólítás iszonyú káros, mert bomlasztja a közösséget ( egy a sokkal szemben) és megszégyeníti az egyént. Amit utána esetleg jól is csinál, azt is csak félelemből csinálja. Félelemből teljesíteni??? JÓ kis pedagógia, gratulálok.

Kitépi a gyerek munkáját a füzetéből??? Ha kitépte, azzal amellett ,hogy megszégyenítette, valóban elérte a célját??? A gyerek nem látja mit rontott el, nem szembesül vele, nem jegyzi meg a szeme.

Könyörgöm , ezek tényleg azok a pedagógia módszerek,amiket a Főiskolán tanítanak? Tényleg ezért kell nekem kussolni egy szülőin, mert én "nem vagyok szakmabeli" ?

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: iskola megalázás

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaklub.blog.hu/api/trackback/id/tr247992239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása